Zoeken naar pretecho groningen

 
 
pretecho groningen
 
Echotoon Echotoon pret echo tijdens je zwangerschap in Groningen.
Echoscopiste Lysanne van Heijningen. 9724 AH Groningen. 050 763 04 50. Welkom op de website van Echotoon, praktijk voor echografie. De hele film van je pretecho in hoog kwaliteit inclusief geluid op USB! Ook voor het SEO 20 weken echo naar Echotoon!
Pretecho Groningen biedt alle pretecho adressen in Groningen.
Home Pretecho Groningen. Pretecho Groningen: het overzicht voor alle pretecho locaties in Groningen. In Groningen kunnen in verschillende gemeentes een pretecho gemaakt worden. Pretecho Groningen is mogelijk in Groningen en Stadskanaal. Groningen heeft vergeleken met andere provincies geen grote bevolkingsdichtheid.
First Look, pretecho's' en medische echo's.'
First Look Bieslookstraat 31 9731 HH Groningen 0623233253 Welkom Medische echo Pretecho Prijzen Aanmelden. First Look, de echopraktijk van Groningen. Van harte welkom op onze site. Ik ben Petra Mulder. Mijn loopbaan begon op de afdeling radiologie in een perifeer ziekenhuis als radiodiagnostisch laborante.
Echo op eigen verzoek VITA Verloskunding Centrum Groningen.
De uitgebreide echo kost: 6750. Inclusief 21% BTW. Prijzen gelden tot en met 31 december 2017. De echos zijn in 2D. Meer weten over de Echo op Verzoek? Vita verloskundig centrum. volg vanuit parkeergarage INGANG WEST. Zie tab Route." Van Swietenplein 1. 9728 NT Groningen.
Echotoon Pret echo tijdens je zwangerschap in Groningen bij Echotoon.
050 763 04 50. Pret echos bij Echotoon. De hele film van uw pretecho in hoog kwaliteit op een 8Gb USB! Samen genieten van een bijzonder kijkje in je zwangere buik. Zelf beslissen wie je hiervoor uitnodigt. Pret echos kunnen zowel in 2D als in 3D /4D.
Echostudio Kiekeboe.
Je familie en vrienden zijn van harte welkom bij de pretecho. En voor kleine kinderen is er een speelhoekje, zodat je rustig van de pretecho kunt genieten. Je vindt Echostudio Kiekeboe in Langelo Drenthe, vlakbij Roden, op zon 20 autominuten van zowel Groningen als Assen.
Medische Echo's' en Pretecho's' Vita Groningen is hèt adres!
Echo op eigen verzoek. Bij Vita kun je terecht voor een echo op verzoek. Je hebt hiervoor geen verwijzing nodig van je verloskundige. Regulier / Medische echo. Heb je een verwijzing van je verloskundige? Je kunt voor alle reguliere en medische echos bij Vita terecht. Vita verloskundig centrum. Van Swietenplein 1. 9728 NT Groningen.
NIEUW: Echo op UW verzoek bij Vita! VITA Verloskunding Centrum Groningen.
En omdat óók als de echoscopist alleen op zoek is naar mooie beelden van het kindje, onverwachte dingen aan het licht kunnen komen, waar adequaat op gereageerd moet worden. Bekijk de echo op verzoek pagina. Vita verloskundig centrum. volg vanuit parkeergarage INGANG WEST. Zie tab Route." Van Swietenplein 1. 9728 NT Groningen.

Contacteer ons