Zoeken naar pretecho groningen

 
 
pretecho groningen
 
Echotoon Echotoon pret echo tijdens je zwangerschap in Groningen.
Welkom bij Echotoon praktijk voor echografie. Het praktijkadres is Zuiderpark 20A in Groningen. Echoscopiste Lysanne van Heijningen. 050 763 04 50. Welkom op de website van Echotoon praktijk voor echografie. De hele film van je pretecho in hoog kwaliteit inclusief geluid op USB! Ook voor het SEO 20 weken echo naar Echotoon! Je kunt ons dagelijks van 08.00 tot 18.00 bereiken op het telefoonnummer 050 763 04 50. Afspraken zijn bij Echotoon ook s avonds of in het weekend mogelijk. English explanation of your obstetric ultrasound scan if required. Gratis parkeren op het terrein van Zuiderpark 20.
Pretecho Groningen biedt alle pretecho adressen in Groningen.
Pretecho Groningen het overzicht voor alle pretecho locaties in Groningen. In Groningen kunnen in verschillende gemeentes een pretecho gemaakt worden. Pretecho Groningen is mogelijk in Groningen en Stadskanaal. Groningen heeft vergeleken met andere provincies geen grote bevolkingsdichtheid. Deze dichtheid is wel weer groot in de stad Groningen niet gek als je beseft dat maar liefst een derde van de gehele bevolking van de provincie Groningen in de stad Groningen woont. Er zijn in Groningen twee pretechobureaus te vinden en uiteraard is èèn daarvan in de stad Groningen gelokaliseerd.
First Look pretecho's en medische echo's.
First Look Bieslookstraat 31 9731 HH Groningen 0623233253 Welkom Medische echo Pretecho Prijzen Aanmelden. First Look de echopraktijk van Groningen. Van harte welkom op onze site. Ik ben Petra Mulder. Mijn loopbaan begon op de afdeling radiologie in een perifeer ziekenhuis als radiodiagnostisch laborante. Mijn belangstelling in echografie was al snel gewekt en in 1995 volgde ik de opleiding echografie aan de Hoogeschool Haarlem.
Echo op eigen verzoek VITA Verloskunding Centrum Groningen.
De echos zijn in 2D. Meer weten over de Echo op Verzoek? volg vanuit parkeergarage INGANG WEST. Te bereiken voor afspraken en vragen op. Vita bestaat 10 jaar. ATTENTIE COMBINATIETEST WORDT NIET MEER VERGOED IN 2015. NIEUW Echo op UW verzoek bij Vita! VITA Verloskunding Centrum Groningen. Martini Ziekenhuis begane grond route 0.8. 9728 NT Groningen 050-2110945.
Echotoon Pret echo tijdens je zwangerschap in Groningen bij Echotoon.
Pret echos bij Echotoon. De hele film van uw pretecho in hoog kwaliteit op een 8Gb USB! Samen genieten van een bijzonder kijkje in je zwangere buik. Zelf beslissen wie je hiervoor uitnodigt. Pret echos kunnen zowel in 2D als in 3D /4D. Meerdere keren tijdens je zwangerschap de ontwikkelingen van je kindje bewonderen kan voordelig met een Toon pakket. Op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur is Echotoon telefonisch bereikbaar op 050 763 04 50. Als je liever een mailtje stuurt mail@echotoon.nl. Een bijzondere ontmoeting met je nog ongeboren kindje. Wanneer is dan de beste tijd voor een pret echo?
Echopraktijken Zwanger in Groningen.
Tips voor je zwangerschapsverlof. Wat is een doula? Home Echopraktijken Voor jou You are reading. Redactie 2 april 2015 Echopraktijken 2016-11-17T1323350000 Echopraktijken Voor jou No Comment. In Groningen vind je verschillende echopraktijken. Je kunt er terecht voor pretechos 3D echos en natuurlijk voor medische echos. Voor de medische echos wordt je doorverwezen door huisarts of door je verloskundige. Wil je een pretecho laten maken? Je krijgt alle tijd om je baby goed te bekijken samen met je partner met de toekomstige opas en omas of je beste vriendin. Hieronder vind je echopraktijken in Groningen. Pretechos / Echos op eigen verzoek. Echopraktijk First Look Bezoekadres Bieslookstraat 31 9731 HH Groningen. Telefoonnummer 06-23 23 32 53.
Echostudio Kiekeboe.
Benieuwd of je een jongen of meisje verwacht? Al vanaf 15 weken zwangerschap kun je een echo laten maken om het geslacht te bepalen. Een uitgebreide 2D pretecho brengt je baby helemaal in beeld. Je ziet het hartje kloppen en je kunt de bewegingen van je kindje volgen. Waarom zou je kiezen voor. Als je kiest voor een pretecho bij Echostudio Kiekeboe dan kies je voor een gediplomeerd echoscopist met meer dan 20 jaar ervaring met zwangerschapsechos. De echoscopist neemt alle tijd om je baby mooi in beeld te brengen en al je vragen te beantwoorden. Je kunt natuurlijk live meekijken en thuis kun je nagenieten met de fotos en de opnames op usb-stick of dvd die bij de prijs zijn inbegrepen.
Medische Echo's en Pretecho's Vita Groningen is hèt adres!
Regulier / Medische echo. Heb je een verwijzing van je verloskundige? Je kunt voor alle reguliere en medische echos bij Vita terecht. Waarom kiest u voor pretechos van Vita? Ervaring het team van Vita heeft sinds de opening in 2006 ruim 56.000 echos gemaakt. Kwaliteit naast de verplichte bijscholingen volgen alle echoscopisten jaarlijks meerdere trainingen en nascholingen en bezoeken internationale symposia waar de allernieuwste inzichten worden besproken. Team Vita heeft een hecht en stabiel team echoscopisten die elkaar met raad en daad bijstaan.

Contacteer ons