Meer resultaten voor echografie opleiding

 
 
echografie opleiding
 
Assistentenopleiding ECHO Universiteit Antwerpen.
De voornaamste doelstelling van de opleiding is het bewust en kwaliteitsvol leren uitvoeren van de eigen onderwijsopdrachten. De opleiding heeft het karakter van een competentiegerichte, activerende leeromgeving. Het opleidingstraject heeft een omvang van 65 uren, waarvan 25 uren wordt besteed aan contactmomenten.
Basisopleiding MSU-echografie Echografie en shockwave opleidingen voor fysiotherapeuten NT-e.
Rob Ummels, Fysiotherapie Sittard Zuid. Een" waardevolle up-to-date opleiding voor de Fysio die met de tijd mee wil gaan. Goede docenten, locatie en apparatuur. Fysio Manuele therapie Jolien te Brake. Data voor deze opleiding. Naar de activiteitenkalender. Nationaal Trainingscentrum echografie.
Echografie Cursussen Enraf-Nonius.
Basisopleiding Echografie Post-hbo level 1. Een zesdaagse musculoskeletale echografie opleiding waarin u de zes extremiteiten aan de hand van het ESSR-protocol leert scannen. De driedimensionale anatomische kennis over de onderwezen structuren wordt verkregen. Volgende cursus: 17 januari 2018 / 6 dagen.
Echo-opleiding Opleidingen Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen KNOV.
Opleiding Echoscopie UMC Utrecht. Echografie in de gynaecologie en obstetrie In Holland te Haarlem. Echoscopie Basis Fontys Hogeschool te Eindhoven. Echografie in de gynaecologie/obstetrie Hanze Connect Groningen. Opleidingen voor SEO en NT-meting. Kijk voor informatie over deze opleidingen op de site van het RIVM.
ECHOCURSUS.net Welkom!
Er is maar één manier om het te leren: in de praktijk oefenen onder supervisie van een ervaren echoscopist! De cursus is opgezet om de AIOS houvast te bieden bij echoscopisch onderzoek in de eerste jaren van de opleiding tot gynaecoloog.
Echografie Corporate.
Het toepassen en interpreteren van echografie is een moeilijk proces en vergt een gedegen en diepgaande opleiding om op basis van de uitkomsten diagnostische conclusies te mogen en kunnen trekken. Anders dan de reeds bestaande opleidingen in de Echografie focust SOMT met deze nieuwe opleiding vooral op een hoog kwaliteitsniveau, een brede en diepe inhoud van het programma, praktijklessen die gegeven worden door radiologen met gespecialiseerde kennis van echografie en met een docent-studentratio 14.
Basisopleiding Musculoskeletal Ultrasound Marc Schmitz SmartEducation.
Daarnaast is hij Hoofd Opleiding van het masterprogramma Musculoskeletale echografie voor fysiotherapeuten bij SOMT University, in samenwerking met de Universiteit Leiden, Vrije Universiteit Brussel en Maastricht University. Dit is het de eerste opleiding waar men een mastertitel kan behalen binnen het domein echografie.
Echografie Post-Hbo/Master opleiding Inholland Academy.
Medische Beeldvorming en Radiotherapie. De opleiding Echografie is een praktijkgerichte opleiding, die uw kennis en vaardigheden in de echografie vergroot. Deze Echografie opleiding op post-hbo/masterniveau biedt een mix van praktijk en theorielessen en sluit goed aan bij de hedendaagse echografische ontwikkelingen.

Contacteer ons