Zoeken naar echografie opleiding

 
 
echografie opleiding
 
Opleiding Echografie Echografie FysioSupplies.
Fontys MSU-opleiding voor de fysiotherapie. Verbreed kennis door een cursus echografie te volgen. Echografie als toevoeging op de klinische testen bij het kinesitherapeutisch onderzoek heeft de laatste jaren fors aan populariteit gewonnen. De behoefte aan betere diagnostiek is gegroeid zeker sinds de fysiotherapeut direct toegankelijk is geworden.
Echografie Cursussen Enraf-Nonius.
Volgende cursus 12 september 2017 / 1 dag. Locaties Rotterdam / Eindhoven. Basis echografie opleiding Post-hbo level 1. Een zesdaagse musculoskeletale echografie opleiding waarin u de zes extremiteiten aan de hand van het ESSR-protocol leert scannen. De driedimensionale anatomische kennis over de onderwezen structuren wordt verkregen. Volgende cursus 6 september 2017 / 6 dagen. Basiscursus Masterclass echografie Handtherapie level 1 2. De Basisopleiding Handtherapie is voor iedereen die echografie wil gaan toepassen in de diagnostiek en evaluatie van hand en polsklachten. Na het volgen van de basiscursus. Volgende cursus 29 september 2017 / 4 dagen.
Basisopleiding MSU-echografie Echografie en shockwave opleidingen voor fysiotherapeuten NT-e.
Ga terug naar uw selectie om nog een opleiding toe te voegen aan uw informatie aanvraag. De Basisopleiding MSU-echografie is bedoeld voor de startende echografist. Ik vond het een cursus die inspireerde en diepgang had. Goede combi van theorie anatomie en praktische toepassing. Ik zou niets kunnen bedenken om de cursus te verbeteren. Bakker Bakker en Bouter fysiotherapie. Zinvolle en leerzame opleiding met ervaren instructeurs en goede apparatuur. Visser orthopedisch chirurg Rijnland Orthopaedie. Leerzaam vernieuwend en kwalitatief goed. Arjan de Bruin Medifit. Structureel duidelijk en goed begeleid opgezet.
Echografie Verloskunde basiscursus UMC Utrecht.
Ziektes onderzoeken en behandelingen. De Basiscursus Echografie Verloskunde BCEV is bedoeld voor verloskundigen met een BIG registratie. De cursus bestaat uit 6 lesmiddagen vrijdag van 45 uur en bestaat uit een theoretisch deel en een handson training echoscopisch onderzoek bij zwangeren. De laatste vrijdag wordt het theorie-examen afgenomen. De Basiscursus Echografie Verloskunde BCEV bestaat uit 6 lesmiddagen vrijdag van 45 uur en zijn als volgt opgebouwd. 12.30 15.30 uur Theoretisch deel. 15.30 17.00uur HandsOn training echoscopisch onderzoek bij zwangeren. De laatste vrijdag wordt het theorie-examen afgenomen.
Echografie en shockwave opleidingen voor fysiotherapeuten NT-e.
Voor fysiotherapeuten door fysiotherapeuten. In het Nationaal Trainingscentrum echografie worden opleidingen voor fysiotherapeuten aangeboden. Zoals de naam al doet vermoeden biedt het NT-e diverse musculoskeletale echografie opleidingen op diverse niveau's van instapniveau tot gevorderden tot experts. Maar ook op het gebied van shockwave therapie laat het NT-e zich niet onbetuigd. De Basispleidingsdag Shockwave therapie in theorie en praktijk is in Nederland enig in zijn soort. Het NT-e heeft nog veel meer mooie plannen die binnenkort werkelijkheid zullen worden. Abonneer u op onze nieuwsbrief we houden u graag op de hoogte! Ik vind t fantastisch. Duidelijke uitleg met praktische toepasbaarheid.
Echografie in de gynaecologie en obstetrie Post-Hbo opleiding.
Daarnaast is de opleiding geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheids-bevorderende Activiteiten Paramedici ADAP voor 560 punten. Zorg Welzijn en Publieke Dienstverlening. Medische Beeldvorming en Radiotherapie. Echografie in de Gynaecologie en Obstetrie. Echografie in de Gynaecologie en Obstetrie. Opleiding Echografie in de Gynaecologie en Obstetrie vergroot uw expertise op het gebied van echografie! De opleiding Echografie in de Gynaecologie en Obstetrie is een praktijkgerichte opleiding met een stevige theoretische basis. Bestemd voor personen die een para-medische opleiding op hbo-niveau hebben afgerond en werkzaam zijn in de medische beeldvorming dan wel op een andere manier betrokken zijn bij echoscopie in de gynaecologie en obstetrie. Als uw vooropleiding niet op hbo-niveau is biedt Inholland Academy u een instapmodule aan. Deze is verplicht afhankelijk van uw beginniveau.
Pretecho-opleiding Echobaby.
Echobureau voor zwangere vrouwen pretecho
ECHOCURSUS.net Welkom!
De cursus is opgezet om de AIOS houvast te bieden bij echoscopisch onderzoek in de eerste jaren van de opleiding tot gynaecoloog. Delen van het programma kunnen ook geschikt zijn voor echoscopisten of verloskundigen zie daarvoor de menuoptie BEN/KNOV. De cursus is een combinatie van zelfstudie het aanleggen van een portfolio en het maken van e-learning opdrachten. Het geheel wordt afgesloten op de terugkomdag waar het portfolio wordt beoordeeld. Klik hier voor komende Terugkomdagen. Meld je aan voor de Terugkomdag op 22-01-18! Concept en eindredactie dr.

Contacteer ons