Zoeken naar verloskunde opleiding

 
 
verloskunde opleiding
 
Vroedkunde Professionele Bachelor Thomas More.
We begeleiden en helpen je doorheen heel de opleiding. We staan je bij op stage en zetten je aan tot nadenken, tot durven en vooral tot heel veel actie. Wist je dat je na je opleiding via een verkort traject van één jaar een bachelor in de Verpleegkunde kunt halen?
Hbo-opleiding Verloskunde.
U bent hier: Home Opleiding Gezondheidszorg Hbo-opleiding Verloskunde. Tijdens de hbo-opleiding Verloskunde word je opgeleid tot specialist in de verloskunde. Je leert alles over zwangerschap, bevalling en kraambed en over de complicaties die hierbij kunnen optreden. De vierjarige hbo-opleiding Verloskunde kun je alleen in voltijd volgen.
Vroedkunde AP Hogeschool Antwerpen.
Een ideale kans om jezelf cross-cultureel verder te ontwikkelen en kritisch te kijken naar andere verloskundesystemen. Afstuderen doe je na een geslaagde bachelorproef waarin je al je competenties op het niveau van een beginnend beroepsbeoefenaar aantoont. De jobdienst van de opleiding houdt interessante vacatures voor je in de gaten en geeft je de kans om snel te solliciteren.
Vroedkunde UCLL.
Dankzij studentenbegeleiding op maat rond jij je traject succesvol af. De opleiding tot vroedvrouw werkt samen met partners uit de werk en onderzoekswereld, zo ben jij altijd mee met de laatste nieuwigheden. Je studies sluiten naadloos aan op vervolgopleidingen en permanente vormingen.
Vroedkunde Arteveldehogeschool Gent.
Welke vakken krijg je? Van anatomie, embryologie en genetica tot ethiek, wetgeving en de psychosociale context van een vroedvrouw: het is er allemaal. Bekijk het opleidingsprogramma. Je gaat bij de start van je opleiding meteen aan de slag in het ziekenhuis.
BRU45. Vroedkunde Karel de Grote Hogeschool.
Hoe ziet de opleiding eruit? Je opleiding in vogelvlucht. In deze driejarige opleiding schakel je voortdurend tussen theorie en praktijk. In het eerste jaar ligt de focus op de normale menselijke voortplanting. Kinderwens, zwangerschap, de geboorte, kraambed het komt allemaal aan bod.
Vroedkunde Odisee.
Ook gezondheidspromotie en zorg aan de gynaecologische patiënten behoren tot je takenpakket. Wetenschappen, psychologie, verloskunde en heel wat praktijk bereiden je voor op het mooie beroep van vroedvrouw m/v. Vroedkunde is een professionele bacheloropleiding. Je volgt een opleiding van drie jaar, met telkens 60 studiepunten.
vroedkunde VIVES.
In het begin van je opleiding ligt het accent op de fysiologie, de normale verloskunde. Je leert alles over hoe een normale zwangerschap, bevalling en postpartumperiode eruit zien en over hoe je koppels in deze periode kunt begeleiden. Tweede opleidingsfase en derde opleidingsfase.

Contacteer ons