Meer resultaten voor tellus bv

 
 
tellus bv
 
Tellus BV Banen Rotterdam op RotterdamVacatureBank.nl.
Via onze leads websites helpen wij bedrijven met het online werven van nieuwe klanten.De websites zorgen maandelijks voor meer dan duizenden offerte aanvragen per maand.Al meer dan 5000 klanten wereldwijd maken gebruik van onze makkelijke manier van online klanten werven.Ons bedrijfTellus bouwt en beheert alle websites in-house.
Faillissement Tellus Bv te Rotterdam F.10/13/1204 FaillissementsDossier.nl.
Op 05-12-2013 is Tellus Bv h.o.d.n. Tellus Internet Business Solutions te Rotterdam Zuid-Holland door de rechtbank in Rotterdam failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.10/13/1204. De hoofdactiviteit van Tellus Bv is dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie. Er zijn 9 verslagen beschikbaar. Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Faillissement Tellus Bv te Rotterdam Oozo.nl.
Dinsdag 3 december 2013. Van Nelleweg 1704 3044BC Rotterdam. Op 3 december 2013 is het faillissement uitgesproken van Tellus Bv. Het insolventienummer is F.10/13/1204. Tellus Bv is gevestigd in Rotterdam. Tellus Bv is actief in de branche Informatie en communicatie. Voor uitgebreide informatie over dit faillissement ga naar FaillissementsDossier.nl. Bekijk alle faillissementen in Spaanse Polder. Toon in Google Maps. Meer meldingen in deze omgeving. Van Nelleweg 17047e verdiepin 3044BC Rotterdam. De besloten vennootschap Tellus Holding B.V.
Tellus.
Plezierig zaken doen volgens TELLUS creative insurance. TELLUS is een gerenommeerd kantoor gespecialiseerd in assurantieadvies en risicomanagement voor het MKB en de DGA. Door onze bijzondere werkwijze en persoonlijke aandacht genieten onze relaties van creatieve oplossingen méér inzicht en minder zorgen. Onze unieke aanpak onder andere op basis van een gedegen risicoanalyse biedt u een helder inzicht van uw actuele assurantie-status. Wij zien het als onze missie om garant te staan voor maatwerk dienstverlening en hoogwaardig advies.
Tellus BV Rotterdam.
Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Rotterdam. Het adres van Tellus BV is Van Nelleweg 1704 in Rotterdam. Tellus BV Dit is mijn bedrijf!
Tellus B.V. Oozo.nl.
Meer meldingen op dit adres. Dinsdag 3 december 2013. Van Nelleweg 1704 3044BC Rotterdam. Op 3 december 2013 is het faillissement uitgesproken van Tellus Bv. Het insolventienummer is F.10/13/1204. Tellus Bv is gevestigd in Rotterdam. Tellus Bv is actief in de branche Informatie en communicatie. Van Nelleweg 17047e verdiepin 3044BC Rotterdam. De besloten vennootschap Tellus Holding B.V. is gevestigd op Van Nelleweg 17047e verdiepin te Rotterdam en is actief in de branche Financiële holdings. Meer meldingen in deze omgeving. Verleende omgevingsvergunning Van Nelleweg 1 rijksmonument. Maandag 17 juli 2017. Van Nelleweg 1 3044BC Rotterdam.
Tellus B.V. Vacatures adres en telefoonnummer ICTerGezocht.nl. line-chart. user-circle. inbox. tachometer. user. question-circle. dropbox. exclamation. folder-open-o. sign-in. exclamation-triangle. ban. youtube. pencil. search-plus. building-o. icon-mouse-
De instellingen zijn met succes gewijzigd Venster sluiten. Rotterdam 3044BC Rotterdam Zuid-Holland NL. Werken bij Tellus B.V. Tellus is een snel groeiende internationale online lead generator. Via onze eigen websites versturen we dagelijks duizenden offerte aanvragen naar onze klanten. Vanuit onze kantoren in Rotterdam en Los Angeles zijn wij actief in ruim vijftig landen. Tellus telt ongeveer 60 medewerkers met verschillende nationaliteiten en is een bedrijf met een informele en internationale bedrijfscultuur flexibele werktijden en waar zelfstandigheid binnen het team belangrijk is. De werkomgeving is dynamisch waarbij de business 24x7 plaatsvindt. Tellus is een bedrijf met korte communicatielijnen echter met een professionele instelling.

Contacteer ons