Op zoek naar opleiding verloskunde?

 
 
opleiding verloskunde
 
Vroedkunde Professionele Bachelor Thomas More.
We begeleiden en helpen je doorheen heel de opleiding. We staan je bij op stage en zetten je aan tot nadenken, tot durven en vooral tot heel veel actie. Wist je dat je na je opleiding via een verkort traject van één jaar een bachelor in de Verpleegkunde kunt halen?
Hbo-opleiding Verloskunde.
U bent hier: Home Opleiding Gezondheidszorg Hbo-opleiding Verloskunde. Tijdens de hbo-opleiding Verloskunde word je opgeleid tot specialist in de verloskunde. Je leert alles over zwangerschap, bevalling en kraambed en over de complicaties die hierbij kunnen optreden. De vierjarige hbo-opleiding Verloskunde kun je alleen in voltijd volgen.
Vroedkunde UCLL.
Eén ding staat vast: jouw toekomst ziet er rooskleurig uit! Waarom de opleiding Vroedkunde volgen aan de UC Leuven-Limburg? Hierom, maal vijf.: Al in je eerste jaar loop jij stage. Die praktijk neemt de helft van je opleiding in beslag.
Vroedkunde AP Hogeschool Antwerpen.
Een ideale kans om jezelf cross-cultureel verder te ontwikkelen en kritisch te kijken naar andere verloskundesystemen. Afstuderen doe je na een geslaagde bachelorproef waarin je al je competenties op het niveau van een beginnend beroepsbeoefenaar aantoont. De jobdienst van de opleiding houdt interessante vacatures voor je in de gaten en geeft je de kans om snel te solliciteren.
Vroedkunde Odisee.
Ook gezondheidspromotie en zorg aan de gynaecologische patiënten behoren tot je takenpakket. Wetenschappen, psychologie, verloskunde en heel wat praktijk bereiden je voor op het mooie beroep van vroedvrouw m/v. Vroedkunde is een professionele bacheloropleiding. Je volgt een opleiding van drie jaar, met telkens 60 studiepunten.
Vroedkunde Arteveldehogeschool Gent.
De helft van je opleiding, die in 2014 is verkozen tot de beste van Vlaanderen, bestaat uit stages. Zo verloopt je opleiding. Welke vakken krijg je? Van anatomie, embryologie en genetica tot ethiek, wetgeving en de psychosociale context van een vroedvrouw: het is er allemaal.
Voltijd bachelor opleiding Verloskunde Hogeschool Rotterdam. Like. Aantal 1e jaars. Contacttijd 1e jaar. Doorstroom 2e jaar. Diploma. Doorstuderen. Group 4. Payoff.
Ook kun je gaan werken in een ontwikkelingsland of als medewerker bij een opleiding als docent of een onderzoeksinstituut. Door de instroombeperking voor de opleiding is er een goede balans tussen instroom en uitstroom op de arbeidsmarkt. Na het afronden van de opleiding Verloskunde heb je verschillende.
Vroedkunde Karel de Grote Hogeschool.
Hoe ziet de opleiding eruit? Je opleiding in vogelvlucht. In deze driejarige opleiding schakel je voortdurend tussen theorie en praktijk. In het eerste jaar ligt de focus op de normale menselijke voortplanting. Kinderwens, zwangerschap, de geboorte, kraambed het komt allemaal aan bod.

Contacteer ons