Op zoek naar opleiding verloskunde?

 
 
opleiding verloskunde
 
Vroedkunde Arteveldehogeschool Gent.
Je bent verantwoordelijk sociaal en wetenschappelijk ingesteld. Na twee maanden heb je ook al een eerste examen. Ontdek wat we van jou verwachten. De helft van je opleiding die in 2014 is verkozen tot de beste van Vlaanderen bestaat uit stages. Zo verloopt je opleiding. Welke vakken krijg je? Van anatomie embryologie en genetica tot ethiek wetgeving en de psychosociale context van een vroedvrouw het is er allemaal. Je gaat bij de start van je opleiding meteen aan de slag in het ziekenhuis. Zo kom je snel te weten of het beroep iets voor jou is. Werken en studeren combineren?
Hbo-opleiding Verloskunde.
U bent hier Home Opleiding Gezondheidszorg Hbo-opleiding Verloskunde. Tijdens de hbo-opleiding Verloskunde word je opgeleid tot specialist in de verloskunde. Je leert alles over zwangerschap bevalling en kraambed en over de complicaties die hierbij kunnen optreden. De vierjarige hbo-opleiding Verloskunde kun je alleen in voltijd volgen. Er zijn in Nederland drie initiële opleidingen tot verloskundige gevestigd in vier opleidingsplaatsen Amsterdam Groningen Maastricht en Rotterdam. Hogeschool Zeeland HZ biedt daarnaast in samenwerking met Hogeschool Antwerpen een speciaal traject Verpleegkunde Verloskunde aan. Deze hbo-opleiding duurt vijf jaar en na afronding kun je zowel in de verpleegkunde als in de verloskunde aan de slag.
Vroedkunde AP Hogeschool Antwerpen.
Verkort traject voor verpleegkundigen. Home / Gezondheid en Welzijn / Opleidingen / Vroedkunde. Schrijf je nu in. Vind jij ook dat een zwangerschap de mooiste gebeurtenis op de wereld is? Wil je een vertrouwenspersoon worden in de periode voor tijdens en na de zwangerschap en toekomstige moeders en vaders ondersteunen? Dan is de bachelor Vroedkunde iets voor jou! Waarom kiezen voor de bachelor Vroedkunde aan de AP Hogeschool? Als vroedvrouw ben je het eerste aanspreekpunt bij vragen over seksualiteit en vruchtbaarheid. Je bent niet bang om medische verantwoordelijkheid op te nemen en handelingen te stellen als het nodig is.
Vroedkunde Odisee.
Alles over zwangerschap arbeid bevalling en kraambed. Je geeft zorg aan zwangere vrouwen jonge ouders en pasgeborenen. Ook gezondheidspromotie en zorg aan de gynaecologische patiënten behoren tot je takenpakket. Wetenschappen psychologie verloskunde en heel wat praktijk bereiden je voor op het mooie beroep van vroedvrouw m/v. Vroedkunde is een professionele bacheloropleiding. Je volgt een opleiding van drie jaar met telkens 60 studiepunten. Je studeert op de Campus Waas. Volg Vroedkunde in afstandsonderwijs.
Vroedkunde Professionele Bachelor Thomas More.
Je loopt ook flink wat stage zodat je in het echte professionele leven van de vroedvrouw terecht komt. Bij ons sta je er niet alleen voor. We begeleiden en helpen je doorheen heel de opleiding. We staan je bij op stage en zetten je aan tot nadenken tot durven en vooral tot heel veel actie. Wist je dat je na je opleiding via een verkort traject van één jaar een bachelor in de Verpleegkunde kunt halen? Hiermee versterk je jouw kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk. Ja je leest het goed je kan in vier jaar twee diploma's halen! Vroedkunde Campus Lier Vroedkunde Campus Turnhout. Studeer wanneer het je best past.
gynaecologie-verloskunde Universiteit Antwerpen.
Aanvullingen in gynaecologie-verloskunde deel 1. Probleemoplossend vermogen en vaardigheden in gynaecologie-verloskunde deel 1. Hogere opleiding 38 studiepunten. Praktische oefeningen in Evidence Based Medicine deel 2 gynaecologie-verloskunde. Wetenschappelijke verdieping in gynaecologie-verloskunde deel 2. Aanvullingen in gynaecologie-verloskunde deel 2. Probleemoplossend vermogen en vaardigheden in gynaecologie-verloskunde deel 2. Praktische oefeningen in communicatie deel 2 gynaecologie-verloskunde.
Werken en studeren bachelor Vroedkunde Erasmushogeschool Brussel.
Je werkt er in een multidisciplinair team waarin zowel gynaecoloog pediater kinesist als vroedvrouw hun specifieke taken vervullen. Heb je al een job maar wil je graag vroedvrouw worden? Dan kan je de opleiding Vroedkunde in afstandsonderwijs starten. Ook als thuiswerkende ouder kan je de flexibele opleiding aanvatten. In beide gevallen moet je beschikken over een diploma van het hoger secundair onderwijs. De opleiding telt 180 studiepunten die verdeeld worden over minstens 35 jaar. Als je over een ander diploma hoger onderwijs of relevante praktijkervaring beschikt kan je vrijstellingen aanvragen op basis van EVK eerder verworven kwalificaties of EVC eerder verworven competenties. Dan kan je eventueel voor een aantal opleidingsonderdelen vrijgesteld worden.
Voltijd bachelor opleiding Verloskunde Hogeschool Rotterdam.
Degene met de beste verantwoording voor de keuze van het onderzoek mag deze gaan uitvoeren. Het Kenniscentrum Zorginnovatie is een onderzoeksinstituut binnen Hogeschool Rotterdam. Zij zijn sterk verbonden aan het Instituut voor Gezondheidszorg waar de opleiding Verloskunde onder valt. De opleiding is betrokken bij internationale projecten waar je soms als student in kunt participeren. Een stage in de verloskundige zorg in het buitenland is niet mogelijk in verband met de verplicht te behalen verrichtingen die specifiek zijn voor de Nederlandse situatie. Wel kun je in het derde jaar in het kader van je minor of je afstudeeronderzoek betrokken zijn bij een project in het buitenland. Werken aan echte projecten uit de praktijk. Bekkenbodemzorg in de verloskunde.

Contacteer ons