Zoeken naar opleiding verloskundige deeltijd

 
 
opleiding verloskundige deeltijd
 
Vroedkunde Professionele Bachelor Thomas More.
Je loopt ook flink wat stage zodat je in het echte professionele leven van de vroedvrouw terecht komt. Bij ons sta je er niet alleen voor. We begeleiden en helpen je doorheen heel de opleiding. We staan je bij op stage en zetten je aan tot nadenken tot durven en vooral tot heel veel actie. Wist je dat je na je opleiding via een verkort traject van één jaar een bachelor in de Verpleegkunde kunt halen? Hiermee versterk je jouw kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk. Ja je leest het goed je kan in vier jaar twee diploma's halen! Vroedkunde Campus Lier Vroedkunde Campus Turnhout. Studeer wanneer het je best past.
Vroedkunde AP Hogeschool Antwerpen.
Verkort traject voor verpleegkundigen. Home / Gezondheid en Welzijn / Opleidingen / Vroedkunde. Schrijf je nu in. Vind jij ook dat een zwangerschap de mooiste gebeurtenis op de wereld is? Wil je een vertrouwenspersoon worden in de periode voor tijdens en na de zwangerschap en toekomstige moeders en vaders ondersteunen? Dan is de bachelor Vroedkunde iets voor jou! Waarom kiezen voor de bachelor Vroedkunde aan de AP Hogeschool? Als vroedvrouw ben je het eerste aanspreekpunt bij vragen over seksualiteit en vruchtbaarheid. Je bent niet bang om medische verantwoordelijkheid op te nemen en handelingen te stellen als het nodig is.
vroedkunde VIVES.
Je krijgt inzichten in de nieuwste ontwikkelingen in verband met medisch geassisteerde bevruchting prenatale diagnostiek hoog-risico zwangerschap en bevallingen en hoog-risico pasgeborenen. Je wordt ook opgeleid in de eerstelijnszorg. Hoe organiseert VIVES deze opleiding? Je kunt de opleiding bachelor in de vroedkunde volgen in campus Brugge en campus Kortrijk. Elke campus legt eigen accenten. Onze opleiding is een open en studentvriendelijke leeromgeving waar je aangemoedigd wordt het beste uit jezelf te halen. Wij gaan met je op pad om van jou een zelfbewuste invoelende en vakbekwame vroedvrouw te maken. Theorie en praktijk zijn niet gescheiden. Wij werken in het contactonderwijs met een goed uitgebalanceerde mix van verschillende werkvormen hoor-en werkcolleges opdrachten projectwerk onderwijsleergesprekken Tijdens de opleiding ga je geleidelijk aan actiever aan de slag. De lector wordt dan je coach.
Werken en studeren bachelor Vroedkunde Erasmushogeschool Brussel.
Ook de zorgen aan de pasgeborene behoren tot je takenpakket. Ga je later aan de slag in een ziekenhuis dan verstrek je naast verloskundige zorgen ook hoogtechnologische zorgen op de verloskamer op de kraamafdeling op de couveuseafdeling of in de fertiliteitskliniek. Je werkt er in een multidisciplinair team waarin zowel gynaecoloog pediater kinesist als vroedvrouw hun specifieke taken vervullen. Heb je al een job maar wil je graag vroedvrouw worden? Dan kan je de opleiding Vroedkunde in afstandsonderwijs starten. Ook als thuiswerkende ouder kan je de flexibele opleiding aanvatten. In beide gevallen moet je beschikken over een diploma van het hoger secundair onderwijs. De opleiding telt 180 studiepunten die verdeeld worden over minstens 35 jaar.
HBO Verloskunde.
Numerus fixusopleiding nee maar de publieke hogescholen hanteren wel de deadline van 15 januari. Collegegeld 2017-2018 2.006 publieke hogescholen voltijd studie. ETCS punten 240 / 1.680 uur studeren. Titel na opleiding Bachelor of Science. Ook in deeltijd of duaal nee. HBO Management in de zorg deeltijd. Masteropleidingen na HBO Verloskunde. Als je kiest voor deze hbo opleiding dan heb je misschien recht op studiefinanciering. Je moet dan wel aan voorwaarden voldoen. Zo moet de opleiding worden gegeven in voltijd of duaal en mag je voor het aanvragen niet ouder zijn dan 30 jaar. Je ontvangt dan o.a. een studielening studievoorschot tegen zeer gunstige voorwaarden lage rente.
Vroedkunde Arteveldehogeschool Gent.
Je bent verantwoordelijk sociaal en wetenschappelijk ingesteld. Na twee maanden heb je ook al een eerste examen. Ontdek wat we van jou verwachten. De helft van je opleiding die in 2014 is verkozen tot de beste van Vlaanderen bestaat uit stages. Zo verloopt je opleiding. Welke vakken krijg je? Van anatomie embryologie en genetica tot ethiek wetgeving en de psychosociale context van een vroedvrouw het is er allemaal. Je gaat bij de start van je opleiding meteen aan de slag in het ziekenhuis. Zo kom je snel te weten of het beroep iets voor jou is. Werken en studeren combineren?
Vroedkunde Karel de Grote Hogeschool.
Hoe ziet de opleiding eruit? Hoe ziet de opleiding eruit? Waar heb je les? Hoe ziet de opleiding eruit? Je opleiding in vogelvlucht. In deze driejarige opleiding schakel je voortdurend tussen theorie en praktijk. In het eerste jaar ligt de focus op de normale menselijke voortplanting. Kinderwens zwangerschap de geboorte kraambed het komt allemaal aan bod. Reken op drie weken volwaardige stage. Daarnaast staan er nog heel wat praktijkmomenten in de veilige en gesimuleerde omgeving van het skillslab op het programma. Tijdens het tweede jaar verschuift het accent naar de bedreigde menselijke voortplanting wat bij zwangerschapscomplicaties en andere verwikkelingen?
Hoe kan ik alsnog verloskundige worden na hbo International Tourism Management? Carriretijger Forum.
Hoe kan ik alsnog verloskundige worden na hbo International Tourism Management? Discussies tonen Berichten tonen. Zoek in deze discussie. 6 februari 2008 1151. Geregistreerd 10 oktober 2007. Hoe kan ik alsnog verloskundige worden na hbo International Tourism Management?

Contacteer ons