Meer resultaten voor groningen marketing

 
 
groningen marketing
 
Marketing Groningen iWink Meer doen met internet.
Als we in een mailing naar de shop verwijzen, dan zie je dat direct terug in de afzet van het product. Marketing Groningen biedt een aantal apps aan; Groningen Magazine, Groningen Cityguide Google Play / App Store en Groningen Routes Google Play / App store.
Marketing Groningen Marketing Groningen.
Over Marketing Groningen. Er gaat niets boven Groningen is dé sloganvan Marketing Groningen, en tevens de bekendste citymarketing slogan van Nederland. Marketing Groningen heeft als doel de aantrekkings en bindingskracht van Groningen te versterken onder internationale bezoekers, bewoners, bedrijven en ondernemend talent.
Vacature stagiaire marketing en/of communicatie De Oosterpoort en Stadsschouwburg Groningen.
Het Noord Nederlands Toneel is het huisgezelschap van de Stadsschouwburg. De Oosterpoort is het vaste podium van het Noord Nederlands Orkest, van Eurosonic/ Noorderslag en van talloze andere concerten, festivals en evenementen. Vragen en reacties graag sturen naar: Renate Meijering, hoofd marketing: r.meijering@opsb.groningen.nl. De Oosterpoort de Stadsschouwburg Groningen.
Marketing Vacatures in Groningen Vacatures.nl.
Stage: Marketing Sales bij Tubbber. Het ondersteunen bij de marketing sales activiteiten Meedenken en doorontwikkelen van de opzet en functionaliteit van de websites Het coördineren van nieuwe projecten. Blijf op de hoogte van de nieuwste Marketing vacatures in Groningen! Blijf op de hoogte.
Marketing PR Communicatie vacatures in Groningen NationaleVacaturebank.nl.
Marketing PR Communicatie vacatures. Marketing PR Communicatie vacatures in Groningen. 55 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk in de functiegroep Marketing PR Communicatie in Groningen. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
Online Marketing Email Marketing Affiliate Marketing Facebook Marketing Groningen.
Online marketing bestaat uit website techniek design, adverteren, genereren van leads en verkopen. Het grootste voordeel van online marketing ten opzichte van reguliere marketingvormen is dat online marketing relatief voordelig is bij een groot bereik. Tevens kunt u hiermee heel specifiek uw doelgroep targetten en dit nauwkeurig meten.
Marketing Medewerker-vacatures in Groningen provincie maart 2018 Indeed.nl.
Je hebt minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van online marketing; Je hebt verstand van online marketing en hebt ruime ervaring in het optimaliseren van. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Frank Vacatures in Groningen.
Marketing Groningen Toerisme Groningen.
Marketing Groningen is voortdurend bezig om de stad en de provincie door middel van. Hier vindt u de kerncijfers van de stad en provincie Groningen en van toerisme en. Nieuwsbrieven over Marketing Groningen. Marketing Groningen brengt twee keer per jaar het gedrukte Marketing Groningen Journaal.

Contacteer ons