Resultaten voor failliet groningen

 
 
failliet groningen
 
Faillissementen provincie Groningen FaillissementsDossier.nl.
Klik op een dossier om uitgebreide informatie te zien over handelsnamen branchecode rechtsvorm publicaties en openbare verslagen. Er zijn 4660 dossiers gevonden. Alleen de eerste 150 worden getoond. Sorteer oplopend op bedrijfsnaam. Sorteer oplopend op plaats. Sorteer oplopend op status. Sorteer oplopend op datum laatste wijziging. Sorteer aflopend op bedrijfsnaam. Sorteer aflopend op plaats. Sorteer aflopend op status. Sorteer aflopend op datum laatste wijziging.
Faillissementen Groningen.
Overzicht van de laatste bedrijven in Groningen die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd. Overzicht recente faillissementen en surseances in Groningen. Hieronder staat de lijst van de meest recente faillissementen en surseances van betaling van bedrijven in Groningen.
Faillissementen in Groningen FaillissementsDossier.nl.
Onderstaand een overzicht van alle faillissementen en surseances in Groningen. Klik op een dossier om uitgebreide informatie te zien over handelsnamen branchecode rechtsvorm publicaties en openbare verslagen. Er zijn 499 dossiers gevonden. Alleen de eerste 150 worden getoond. Sorteer oplopend op bedrijfsnaam. Sorteer oplopend op plaats. Sorteer oplopend op status. Sorteer oplopend op datum laatste wijziging. Sorteer aflopend op bedrijfsnaam. Sorteer aflopend op plaats. Sorteer aflopend op status. Sorteer aflopend op datum laatste wijziging.
Cookiemelding DVHN.nl.
Faillissementen en surseances Groningen Drimble.
Per regio Delfzijl Groningen Stad Hoogezand Stadskanaal Veendam Winschoten Winsum Zuidhorn. Drimble Faillissementen biedt een actueel overzicht van faillissementen insolventies en surseances van betalingen. Elke dag worden de laatste gegevens op deze pagina ververst. Naast de ontwikkelingen in de staat van insolventie of faillissement tref je ook directe koppelingen aan naar faillissementsverslagen bij de Rechtbank als deze aanwezig zijn.
Faillissementen in provincie Groningen Oozo.nl.
Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in provincie Groningen. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen branchecode rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is. dinsdag 13 juni 2017.
De Schoenenfabriek is failliet Groningen.
De Schoenenfabriek is failliet. De Schoenenfabriek is dinsdag failliet verklaard door de Groningse rechtbank. Het faillissement werd aangevraagd door.
faillissement Horecagroningen.nl.
Horecagroningen.nl sep 18 2015. Eén van de twee vestigingen van Flinders Café in de stad is failliet. Het gaat om het vorig jaar geopende filiaal. Horecagroningen.nl mrt 14 2015. Het Grand Theatre aan de Grote Markt in Groningen heeft al zijn activiteiten gestaakt. Grand Theatre weer op eigen benen. renee feb 12 2016. Met ingang van het nieuwe theaterseizoen 2016/2017 wordt het Grand Theatre weer een onafhankelijk theater met eigen. Infoversum wordt restaurant en congrescentrum. renee jul 21 2016. Bos Bos Catering uit Groningen heeft het Infoversum voor 45 ton gekocht. De nieuwe eigenaren Renske en John.

Contacteer ons