Op zoek naar failliet groningen?

 
 
failliet groningen
 
Faillissement Dimagini B.V. te Groningen F.18/17/165 FaillissementsDossier.nl.
Op 19-07-2017 is Dimagini B.V. te Groningen Groningen door de rechtbank in Noord-Nederland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.18/17/165. De hoofdactiviteit van Dimagini B.V. is detailhandel niet in autos. Er zijn 1 verslagen beschikbaar.
Faillissementen provincie Groningen FaillissementsDossier.nl.
Faillissementen en surseances. Faillissementen provincie Groningen. Onderstaand een overzicht van ondernemingen of prive personen in de regio Groningen welke failliet zijn verklaard of surseance van betaling hebben aangevraagd. Klik op een dossier om uitgebreide informatie te zien over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm, publicaties en openbare verslagen.
Faillissementen en surseances Groningen Drimble.
Delfzijl Groningen Stad Hoogezand Stadskanaal Veendam Winschoten Winsum Zuidhorn. Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden. Drimble probeert de informatie volledig en correct over te nemen. We pretenderen echter niet en garanderen niet dat bovenstaande informatie compleet en up-to-date is. Drimble geeft geen garanties omtrent en sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot de juistheid en volledigheid van de failliet en surseance-informatie op deze website.
Faillissementen in Groningen FaillissementsDossier.nl.
Kroon Kozijn Groningen B.V. Mertens Beheer B.V. Verfijn uw zoekopdracht. Surseance beëindigd 12. Faillissement beëindigd 17. Laatste 3 maanden 74. Laatste 7 dagen 9. Ouder dan 3 maanden 67. Meest recente insolventies. Laatst gewijzigde insolventies. Ontvang het laatste nieuws in uw inbox, meldt u aan voor onze nieuwsbrief Aanmelden. Failliet per branche.
Faillissementen Groningen.
Drimble Regio Groningen Regio Groningen Stad Gemeente Groningen Groningen Failliet. Faillissementen in Groningen. Overzicht van de laatste bedrijven in Groningen die failliet of in staat van insolventie zijn verklaard. Indien beschikbaar zijn de rechtbankdocumenten automatisch toegevoegd. Wijken in gemeente. Regio Groningen Stad.
Faillissementsnieuws provincie Groningen.
Klusentuinservice BV failliet verklaard. Klusentuinservice BV uit Niekerk is op 26 september 2017 in staat van faillissement gesteld door de Rechtbank van Noord-Nederland. uit Niekerk failliet. Het meest recente overzicht van faillissementen in Groningen, met betrokken curatoren, KvK nummers. Bedrijven provincie Groningen. Faillissementen provincie Groningen.
Alle insolventies in Groningen Faillissementen.com.
Kroon Kozijn Groningen B.V. Mertens Beheer B.V. Nag Administrateurs Adviseurs B.V. Drankenservice De Hanze B.V. Vorige pagina Volgende pagina. Faillissement per branche. Landbouw en visserij. Sport en recreatie. Informatie en communicatie. Vervoer en opslag. Groot en detailhandel. Faillissement per plaats.

Contacteer ons