Meer resultaten voor hbo opleidingen groningen

 
 
hbo opleidingen groningen
 
Welkom bij de Hanzehogeschool Groningen.
Welkom bij de Hanzehogeschool Groningen. SearchCenter_SoughtAfter i18n keyword.Value PortalHeader_ShareYourTalent_Text i18n. De Hanzehogeschool Groningen biedt professioneel hoger onderwijs en praktijkgericht onderzoek. Met een breed aanbod aan opleidingen leiden we hoogwaardige professionals op. Daarnaast werkt de Hanzehogeschool aan nieuwe oplossingen en innovaties voor de beroepspraktijk en de maatschappij. Samen met bedrijven en instellingen ontwikkelen we toepasbare praktijkgerichte kennis. De strategische speerpunten Energie en Healthy Ageing hebben een prominente plek binnen onderwijs en onderzoek. Een belangrijke focus ligt hierbij op ondernemerschap en excellentie.

Home Contact and opening hours Cookie policy Disclaimer Web editing. Copyright 2017 Hanzehogeschool Groningen tel.
Groningen Stenden Hogeschool.
Dan heb je in Groningen ruime keus. Evenementen uitgaan winkelen en bezienswaardigheden. Keiweek introductieweek voor nieuwe studenten. Adres parkeren en OV. 31 050 311 29 55. Kom je met de auto? Rij dan voorbij het gebouw van Stenden en neemt de eerste weg links. Ga daarna twee keer rechtsaf en ga de parkeergarage in. Stenden ligt op loopafstand van het NS-station. Steek de weg over en neem de brug naar het Groninger Museum. Ga na de brug rechtsaf en daarna voor de rotonde linksaf. Via het fietspad loop je de Phebensstraat in.
Studeren in Groningen HBO opleidingen MBO opleidingen en meer.
Wil je meer informatie over het aanbod van scholen in Groningen? Klik dan op scholen en vind alle informatie over middelbare scholen in Groningen MBO scholen in Groningen HBO scholen in Groningen en informatie over de universiteit in Groningen. Succes en JIJ BEPAALD JOUW TOEKOMST! Bekijk het scholen overzicht in Groningen van de middelbare MBO Hogescholen en de Universiteit. Op zoek naar een opleiding op jou niveau? Bekijk hier de opleidingen en vind de opleiding die bij jou past. Zoek je een leuk beroep? Vind hier alle informatie dat je over een beroep nodig hebt. Vind jij dit leuk? klik direct op Like of de 1 button! Ben je al lid?
Bacheloropleidingen.
Hier vind je de volgende opleidingen. Alle 135 opleidingen laten zien.
Hanzehogeschool Groningen.
Het is een grote hogeschool met meer dan 20.000 HBO studenten. Ook komen er veel studenten uit het buitenland. Je kunt er meer 70 HBO opleidingen volgen in verschillende segmenten. De Hogeschool heeft veel contacten in het bedrijfsleven en kan daardoor goed inspelen op de beroepspraktijk. Jij kunt hier prima van profiteren tijdens en na je studie. Je werkt veel in groepen aan de opdrachten en zelfstandigheid is belangrijk. Als stad is Groningen erg leuk met vele kroegen en andere uitgaansmogelijkheden. Zernikeplein 7 Van Olsttoren kamer E1.17a. Openingstijden maandag t/m vrijdag 12.30 16.30 uur. Telefoon 050 595 78 90. Plaats je reactie vraag of ervaring over.
Studeren in Groningen kiesjestudie.nl.
Hogeschool voor Pedagogisch en Sociaal-Agogisch Onderwijs Groningen. NHL Hogeschool locatie Groningen. Protestantse Theologische Universiteit locatie Groningen. Stenden Hogeschool locatie Groningen. Wagner Group locatie Groningen. Een compleet overzicht van alle opleidingen in Groningen. Bachelors in Groningen 99. Masters in Groningen 153. Op kamers gaan in Groningen. Op kamers gaan in Groningen? home bachelors masters studiegids hogescholen universiteiten vakgebieden studiesteden. contact adverteren verantwoording over kiesjestudie.
Hogescholen en universiteiten in Groningen Reviews Ervaringen.
Groningen heeft de naam een studentenstad te zijn. Met twee grote instellingen de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen en een aantal kleinere instellingen is er in Groningen genoeg te studeren. Vooral het aantal HBO-opleidingen in Groningen is aanzienlijk. Geef een review over je opleiding. Groningen telt ruim 50.000 studenten waarvan bijna de helft aan de RuG studeert. Een groot deel van de overige 25.000 studenten studeert aan de hogeschool van Groningen de Hanzehogeschool. Naast het ruime aanbod van HBO en WO-opleidingen zijn er in de stad ook genoeg faciliteiten.

Contacteer ons