Zoeken naar airport eelde groningen

 
 
airport eelde groningen
 
Groningen Airport Eelde Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Groningen Airport Eelde NV. 53 8 NB 6 35 OL. Groningen Airport Eelde IATA GRQ ICAO EHGG ook bekend als vliegveld Eelde of luchthaven Eelde is een vliegveld voor de burgerluchtvaart gelegen nabij het dorp Eelde in de gemeente Tynaarlo in het noorden van de provincie Drenthe. De luchthaven ligt zo'n tien kilometer ten zuiden van de stad Groningen.
Groningen Airport Eelde.
Postbus 50 9765 ZH Paterswolde info@gae.nl. Over Groningen Airport Eelde. Deze website vraagt je toestemming cookies te gebruiken voor Facebook Hotjar en YouTube. Lees het cookiebeleid voor meer informatie.
Vertrek vanaf Groningen Airport Eelde.
Vanaf-prijzen op retourbasis incl. belastingen en toeslagen excl. Vertrek vanaf Groningen Airport Eelde. De luchthaven Groningen Airport Eelde ligt op ongeveer 15 kilometer van Groningen. Vliegen vanaf Groningen Airport Eelde is erg aantrekkelijk. De relatief kleine luchthaven is goed bereikbaar en brengt je naar vele bestemmingen in en rondom Europa. Daarnaast kun je relatief goedkoop vliegen vanaf Groningen Airport Eelde. De terminal van Groningen Airport Eelde is overzichtelijk en tevens van alle gemakken voorzien. Zo is reisbureau Airport Eelde er gevestigd en zijn er speelfaciliteiten voor kinderen. Daarnaast is er in de terminal uiteraard ook rekening gehouden met mindervalide reizigers. Groningen Airport voor een duurzame wereld.
Groningen Airport Eelde. Vakantie vanaf vliegveld Groningen Airport Eelde boek je op OpvakantievanafEelde.nl.
Mis nooit meer een actie! Bij ons betaalt u veilig online. Uw gegevens zijn beveiligd. Groningen Airport Eelde is Goed bereikbaar dichtbij en goedkoop parkeren en snel inchecken. Oftewel een goed begin van uw vakantie stedentrip of zakenreis. Vliegen vanaf luchthaven Groningen Airport Eelde betekent veel gemak en tijdwinst. U bespaart door de goede bereikbaarheid veel tijd op de reis naar de luchthaven. Daarnaast zorgen de korte loopafstanden op de luchthaven en de snelle in en uitcheckprocedures voor nog meer tijdswinst. Informatie Groningen Airport Eelde. Op OpvakantievanafEelde.nl vindt u uiteraard meer informatie over vliegveld Groningen Airport Eelde.
Veiligheidscontrole vereist.
Reisburo Airport Eelde.
Stichting Vrienden Groningen Airport Eelde NIEUWS.
Eerdere bijeenkomst van de stichting. is het weer tijd voor de eerste donateursbijeenkomst van dit jaar. De bijeenkomst vindt plaats in het luchthavenrestaurant op Groningen Airport Eelde. Groningen Airport Eelde heeft een uitstekend eerste kwartaal achter de rug. Het aantal passagiers groeide met 25% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De groei is voor een deel te danken aan de nieuwe lijndienst naar Kopenhagen die in september 2016 is gestart. Dat zijn natuurlijk goede berichten. Het programma van de donateursavond ziet er als volgt uit. Groningen Airport Eelde maakt zich klaar voor eerste Mobility Service Airport Night Run!

Contacteer ons