Meer resultaten voor opleiding verloskundige

 
 
opleiding verloskundige
 
Hbo-opleiding Verloskunde.
zelfstandig verloskundige in een eigen groepspraktijk. verloskundige in dienstverband in een praktijk, gezondheidscentrum of opleiding in de eerste lijn. waarnemer in de praktijk van een collega, bijvoorbeeld bij ziekte of vakantie. verloskundige in dienstverband in een ziekenhuis in de tweede lijn.
Vroedkunde AP Hogeschool Antwerpen.
Een ideale kans om jezelf cross-cultureel verder te ontwikkelen en kritisch te kijken naar andere verloskundesystemen. Afstuderen doe je na een geslaagde bachelorproef waarin je al je competenties op het niveau van een beginnend beroepsbeoefenaar aantoont. De jobdienst van de opleiding houdt interessante vacatures voor je in de gaten en geeft je de kans om snel te solliciteren.
Voltijd bachelor opleiding Verloskunde Hogeschool Rotterdam. Like. Aantal 1e jaars. Contacttijd 1e jaar. Doorstroom 2e jaar. Diploma. Doorstuderen. Group 4. Payoff.
Thema's' en beroepstaken. De opleiding is opgebouwd rond de taakgebieden van de verloskundige zorg: reproductieve zorg, organisatie en wetenschappelijke onderbouwing van de zorg en professionalisering zowel individueel als van het beroep. In alle onderwijsperioden wordt aandacht besteed aan de wetenschappelijke onderbouwing en de organisatie van de verloskundige zorg en jouw professionele ontwikkeling.
Vroedkunde Professionele Bachelor Thomas More.
We begeleiden en helpen je doorheen heel de opleiding. We staan je bij op stage en zetten je aan tot nadenken, tot durven en vooral tot heel veel actie. Wist je dat je na je opleiding via een verkort traject van één jaar een bachelor in de Verpleegkunde kunt halen?
Vroedkunde UCLL.
Dankzij studentenbegeleiding op maat rond jij je traject succesvol af. De opleiding tot vroedvrouw werkt samen met partners uit de werk en onderzoekswereld, zo ben jij altijd mee met de laatste nieuwigheden. Je studies sluiten naadloos aan op vervolgopleidingen en permanente vormingen.
Vroedkunde Campus Turnhout Thomas More.
De opleiding heeft een stagesamenwerking uitgebouwd met een groot aantal instellingen: ziekenhuizen, Kind en Gezin, Expertisecentra Kraamzorg, psychiatrische afdeling moeder kind, thuisverloskunde en zorg in de 1e lijn, enz. Ook buitenlandse stages behoren tot de mogelijkheden. Nederlandse studenten kunnen tijdens de opleiding stage lopen in Nederland.
Vroedkunde Arteveldehogeschool Gent.
Welke vakken krijg je? Van anatomie, embryologie en genetica tot ethiek, wetgeving en de psychosociale context van een vroedvrouw: het is er allemaal. Bekijk het opleidingsprogramma. Je gaat bij de start van je opleiding meteen aan de slag in het ziekenhuis.
Vroedkunde Odisee.
Ook gezondheidspromotie en zorg aan de gynaecologische patiënten behoren tot je takenpakket. Wetenschappen, psychologie, verloskunde en heel wat praktijk bereiden je voor op het mooie beroep van vroedvrouw m/v. Vroedkunde is een professionele bacheloropleiding. Je volgt een opleiding van drie jaar, met telkens 60 studiepunten.

Contacteer ons