Op zoek naar opleiding verloskundige?

 
 
opleiding verloskundige
 
Verloskunde Hogeschool Rotterdam Studiekeuze123.
Dan is de opleiding Verloskunde echt iets voor jou! Als verloskundige begeleid je vrouwen in de periode dat ze zwanger willen worden totdat de baby een week oud is. Dit betekent dat je veel moet weten over het verloop van het geboorteproces.
Vroedkunde AP Hogeschool Antwerpen.
Een ideale kans om jezelf cross-cultureel verder te ontwikkelen en kritisch te kijken naar andere verloskundesystemen. Afstuderen doe je na een geslaagde bachelorproef waarin je al je competenties op het niveau van een beginnend beroepsbeoefenaar aantoont. De jobdienst van de opleiding houdt interessante vacatures voor je in de gaten en geeft je de kans om snel te solliciteren.
Reviews HBO Verloskunde Intostudies.
Lees de reviews over Verloskunde om een inhoudelijk beeld van de opleiding te krijgen. Vergelijk en kijk welke hogeschool het beste bij jou past. Bekijk de gemiddelde ratings van studenten over hun hogeschool en opleiding op gebieden als organisatie, beschikbare faciliteiten en locatie.
Verpleegkunde Verloskunde HZ University of Applied Sciences.
Je werkt graag met mensen, van jong tot oud. Je ziet jezelf zowel als verpleegkundige en verloskundige aan de slag gaan. Kies dan voor de gecombineerde opleiding Verpleegkunde Verloskunde aan de HZ! De opleiding Verpleegkunde Verloskunde is een gecombineerde opleiding.
De opleiding Verloskunde Bekijk onze opleidingen Studeren Zuyd.
Al jaren beste opleiding Verloskunde. De Academie Verloskunde Maastricht AVM wordt al jaren op rij door de Keuzegids Hoger Onderwijs uitgeroepen tot de beste verloskundige opleiding. De Keuzegids Hoger Onderwijs is de Michelingids voor de kwaliteit van alle hbo-opleidingen in Nederland.
Verloskunde opleiding HBO Bachelor.
Je kunt ook voor een hulpverleningsorganisatie werken als verloskundige in een ontwikkelingsland. Master of Science, Verloskundige opleiding in het AMC te Amsterdam samenwerking VU/AMC. Deze opleiding leidt op tot verloskundig onderzoeker, manager of onderwijsmedewerker op WO niveau. De 2 jarige HBO-master Klinische Verloskundige samenwerking Hogeschool Rotterdam/Erasmus Universiteit en de Stichting Rotterdamse Opleidingen tot Verloskundige.
BRU45.
Vroedkunde Professionele bachelor Thomas More.
Je kiest voor een beroep waarin teamwerk en overleg uiterst belangrijk zijn. Als vroedvrouw begeleid je koppels bij een van de mooiste momenten in hun leven. De opleiding Vroedkunde kan je volgen op Campus Lier en op Campus Turnhout. Scroll naar beneden voor meer info.

Contacteer ons