Meer resultaten voor groningen 050

 
 
groningen 050
 
Home.
Voor klanten studenten scholieren werkzoekenden familie van werknemers kortom voor iedereen die graag wil weten wat er achter de schermen gebeurt in het Groningse bedrijfsleven. Dus save the date zaterdag 18 maart 2017! Voor de tentoonstelling David Bowie is in het Groninger Museum heeft Lichtpunt de volledige technische productie mogen uitvoeren licht geluid video en aanleg van een tijdelijk netwerk zowel bedraad als draadloos. Bert Visscher werkt altijd met ons licht en zo kan ik talloze voorbeelden opnoemen.
Team050.
Wij hebben cliënten in 53 verschillende gemeenten. Wij bieden ook begeleiding op school. De inhoud van de begeleiding stemmen we af met de leerkracht.
Woningen 050Vastgoed.
15 kamers 15 slaapkamers Eengezinswoning. Prachtig beleggingsobject gelegen aan de rand van het Noorderplantsoen Kerklaan / Baanstraat. 2 kamers 1 slaapkamer Portiekflat. Verlengde Hereweg 2-H Groningen.
Sport050 het sportloket van Groningen.
Alle zwembaden in de gemeente zijn veilig als het gaat om roestvast staal. Prijswinnaar Onderzoek Sportparken bekendgemaakt! Door mee te doen aan het Onderzoek Sportparken heeft Jacco van Leeuwen uit Groningen de waardebon ter waarde van 150 Euro gewonnen. Na beoordeling door de Adviescommissie voor de Sport heeft de gemeente Groningen zes subsidieaanvragen van sportverenigingen voor cofinanciering toegekend. Experiment met drie nieuwe 4 Mijlronden in Vinkhuizen.
Makelaar voor beleggingspanden 050Vastgoed.
Wij zijn er voor ervaren vastgoedbeleggers maar ook voor particulieren die hun eerste beleggingspand willen aankopen. U kunt bij ons terecht voor vastgoedbeheer en aan en verkoopbegeleiding maar ook voor taxaties en energielabels. Het voor u als belegger zo makkelijk mogelijk maken. Bent u benieuwd naar hoe wij dat doen? Neem dan contact met ons op. 050Vastgoed is aangesloten bij.
Binnenstad Groningen ruimte voor jou.
Uw browser ondersteunt het element video niet. Wat betekent ruimte voor Mariella? pendelbus binnenstad vanaf 3 september. bekijk alle projecten op de kaart. Welkom bij binnenstad 050 ruimte voor jou. De binnenstad van Groningen krijgt de komende jaren een forse impuls meer ruimte voor voetgangers en fietsers aantrekkelijker én goed bereikbaar. Het wordt steeds drukker in de van oudsher middeleeuwse binnenstad. Daarom moeten we slimmer met de beschikbare ruimte om gaan. Dit doen we via tientallen projecten onder de noemer Binnenstad 050 ruimte voor jou. Het doel is een aantrekkelijke toegankelijke veilige en bereikbare binnenstad. Voor jong en oud voor iedereen. Deze website informeert je over alle projecten die ruimte voor jou gaan maken. Bekijk alle projecten hier.
Contact Gemeente Groningen.
Melding klacht of vraag. Ook voor schade overlast bezwaren verloren of gevonden en WOB-verzoek. Wilt u een brief schrijven aan de gemeente Groningen? Volg de gemeente Groningen via Facebook Twitter en Instagram.

Contacteer ons