Resultaten voor luchthaven groningen

 
 
luchthaven groningen
 
Groningen Airport Eelde.
Vind uw volgende bestemming. Ik wil op reis naar Kies een land.
Groningen Airport Eelde Actuele vertrek en aankomsttijden.
Je kunt zoeken op vluchtnummer luchtvaartmaatschappij en vertrek of aankomsttijd. Ook kun je zien wanneer een vliegtuig is geland vertraging heeft nog aan het taxiën is of al bij de gate is. Groningen Airport Eelde is maar een klein vliegveld maar handig voor wie in deze provincie woont en een zonaanbidder of stedentripliefhebber is. De luchthaven vliegt namelijk relatief goedkoop op tien bestemmingen binnen Europa Algarve Antalya Dalaman Gdansk Gran Canaria Kreta Lanzarote Londen Mallorca en sinds kort ook Kopenhagen. Regelmatig vervalt er een bestemming en/of komt er een bestemming bij. De luchthaven heeft één terminal die dient als vertrek en aankomsthal. Vanaf deze terminal kun je bij de incheckbalies inchecken voor zes verschillende luchtvaartmaatschappijen Transavia Corendon TUI Wizzair Flybe en Nordica. Faciliteiten op vliegveld Groningen.
Groningen Airport Eelde Wikipedia.
Deze afhandeling wordt door personeel van de luchthaven zelf gedaan. Voor de afhandeling van ongeregeld vervoer veelal zakenvluchten is er een kleine terminal met eigen platform. Tussen de luchthaven en het Hoofdstation van Groningen zijn directe busverbindingen. Voor passagiers die per auto naar de luchthaven komen zijn er drie parkeerterreinen nabij de luchthaven. Duurzaamheid en milieu zijn van groot belang voor Groningen Airport Eelde. De focus van het vliegveld ligt daarbij op het verminderen van koolstofdioxide emissie geluidsreductie voor de omgeving en het minimaliseren van energieverbruik en afvalstromen. In 2008 heeft de luchthaven het initiatief genomen een project op te zetten om in samenwerking met collega-luchthavens rond de Noordzee actief aan duurzaamheid te werken. Dit samenwerkingsverband heet Green Sustainable Airports.
Groningen Airport Eelde. Vakantie vanaf vliegveld Groningen Airport Eelde boek je op OpvakantievanafEelde.nl.
Groningen Airport Eelde is Goed bereikbaar dichtbij en goedkoop parkeren en snel inchecken. Oftewel een goed begin van uw vakantie stedentrip of zakenreis. Vliegen vanaf luchthaven Groningen Airport Eelde betekent veel gemak en tijdwinst. U bespaart door de goede bereikbaarheid veel tijd op de reis naar de luchthaven. Daarnaast zorgen de korte loopafstanden op de luchthaven en de snelle in en uitcheckprocedures voor nog meer tijdswinst. Informatie Groningen Airport Eelde. Op OpvakantievanafEelde.nl vindt u uiteraard meer informatie over vliegveld Groningen Airport Eelde. Klik hieronder voor meer informatie over de volgende onderwerpen. Contactgegevens Groningen Airport Eelde. Vliegtickets Groningen Airport Eelde. Parkeren op Groningen Airport Eelde. Route naar Groningen Airport Eelde. Inchecken op Groningen Airport Eelde. Faciliteiten op Groningen Airport Eelde.
Vliegtickets vanaf Groningen vergelijken op Skyscanner.
Indien je in Noord-Nederland woont kan het zinvol zijn om te zoeken naar goedkope vliegtickets vanaf Groningen want dagelijks vertrekken er vanaf hier diverse budgetmaatschappijen naar talloze zonnige bestemmingen binnen Europa. Per auto naar de luchthaven van Groningen. Groningen Airport Eelde is zeer goed per auto te bereiken. Indien je vanuit de richting Groningen of Assen komt rijd je via de A28 naar de luchthaven en kies je voor afrit 37. Eenmaal aangekomen op het vliegveld kun je jouw auto parkeren op 3 verschillende parkeerterreinen P1 P2 of P3. Daarnaast kun je ook gebruik maken van Kiss Ride strook voor de terminal. Openbaar vervoer naar de luchthaven van Groningen. Indien je met het openbaar vervoer reist kun je voor de shuttlebus lijn 100 kiezen.
Vlieg goedkoop vanaf Groningen met Transavia!
Hij sluit aan op de aankomende en vertrekkende lijnvluchten van en naar Londen Kopenhagen en Gdansk en stopt onder andere bij het Hoofdstation Zuiderdiep en Grote Markt. Ook kun je de luchthaven bereiken met lijn 9 Groningen Eelde. Reizigers vanuit de richting Assen kunnen met Lijn 50 Assen Groningen rijden tot aan De Punt op ongeveer 05 kilometer van het vliegveld. Hier kun je overstappen op lijn 9 zodat je voor het vliegveld wordt afgezet. Parkeren vliegveld Groningen Airport Eelde. Parkeren op vliegveld Groningen Airport Eelde is betaalbaar en overzichtelijk. Alle parkeergelegenheden bevinden zich op loopafstand van de passagiersterminal. De tarieven vind je op de website van Groningen Airport. Deze parkeerplaatsen bevinden zich voor de terminal. P1 en P2 zijn overzichtelijke parkeerterreinen met cameratoezicht.

Contacteer ons