Zoeken naar luchthaven groningen

 
 
luchthaven groningen
 
Groningen Airport Eelde Wikipedia.
Deze afhandeling wordt door personeel van de luchthaven zelf gedaan. Voor de afhandeling van ongeregeld vervoer veelal zakenvluchten is er een kleine terminal met eigen platform. Tussen de luchthaven en het Hoofdstation van Groningen zijn directe busverbindingen. Voor passagiers die per auto naar de luchthaven komen zijn er drie parkeerterreinen nabij de luchthaven. Duurzaamheid en milieu zijn van groot belang voor Groningen Airport Eelde. De focus van het vliegveld ligt daarbij op het verminderen van koolstofdioxide emissie geluidsreductie voor de omgeving en het minimaliseren van energieverbruik en afvalstromen. In 2008 heeft de luchthaven het initiatief genomen een project op te zetten om in samenwerking met collega-luchthavens rond de Noordzee actief aan duurzaamheid te werken. Dit samenwerkingsverband heet Green Sustainable Airports.
Groningen Airport Eelde.
Vind uw volgende bestemming. Ik wil op reis naar Kies een land.
Groningen Airport Eelde. Vakantie vanaf vliegveld Groningen Airport Eelde boek je op OpvakantievanafEelde.nl.
Groningen Airport Eelde is Goed bereikbaar dichtbij en goedkoop parkeren en snel inchecken. Oftewel een goed begin van uw vakantie stedentrip of zakenreis. Vliegen vanaf luchthaven Groningen Airport Eelde betekent veel gemak en tijdwinst. U bespaart door de goede bereikbaarheid veel tijd op de reis naar de luchthaven. Daarnaast zorgen de korte loopafstanden op de luchthaven en de snelle in en uitcheckprocedures voor nog meer tijdswinst. Informatie Groningen Airport Eelde. Op OpvakantievanafEelde.nl vindt u uiteraard meer informatie over vliegveld Groningen Airport Eelde. Klik hieronder voor meer informatie over de volgende onderwerpen. Contactgegevens Groningen Airport Eelde. Vliegtickets Groningen Airport Eelde. Parkeren op Groningen Airport Eelde. Route naar Groningen Airport Eelde. Inchecken op Groningen Airport Eelde. Faciliteiten op Groningen Airport Eelde.
Vertrek vanaf Groningen Airport Eelde.
Vanaf-prijzen op retourbasis incl. belastingen en toeslagen excl. Vertrek vanaf Groningen Airport Eelde. De luchthaven Groningen Airport Eelde ligt op ongeveer 15 kilometer van Groningen. Vliegen vanaf Groningen Airport Eelde is erg aantrekkelijk. De relatief kleine luchthaven is goed bereikbaar en brengt je naar vele bestemmingen in en rondom Europa. Daarnaast kun je relatief goedkoop vliegen vanaf Groningen Airport Eelde. De terminal van Groningen Airport Eelde is overzichtelijk en tevens van alle gemakken voorzien. Zo is reisbureau Airport Eelde er gevestigd en zijn er speelfaciliteiten voor kinderen. Daarnaast is er in de terminal uiteraard ook rekening gehouden met mindervalide reizigers. Groningen Airport voor een duurzame wereld.
Vlieg goedkoop vanaf Groningen met Transavia!
Hij sluit aan op de aankomende en vertrekkende lijnvluchten van en naar Londen Kopenhagen en Gdansk en stopt onder andere bij het Hoofdstation Zuiderdiep en Grote Markt. Ook kun je de luchthaven bereiken met lijn 9 Groningen Eelde. Reizigers vanuit de richting Assen kunnen met Lijn 50 Assen Groningen rijden tot aan De Punt op ongeveer 05 kilometer van het vliegveld. Hier kun je overstappen op lijn 9 zodat je voor het vliegveld wordt afgezet. Parkeren vliegveld Groningen Airport Eelde. Parkeren op vliegveld Groningen Airport Eelde is betaalbaar en overzichtelijk. Alle parkeergelegenheden bevinden zich op loopafstand van de passagiersterminal. De tarieven vind je op de website van Groningen Airport. Deze parkeerplaatsen bevinden zich voor de terminal. P1 en P2 zijn overzichtelijke parkeerterreinen met cameratoezicht.

Contacteer ons