Meer resultaten voor hbo communicatie groningen

 
 
hbo communicatie groningen
 
HBO Communicatie Hanzehogeschool Groningen Groningen kiesjestudie.nl.
home bachelors masters studiegids hogescholen universiteiten vakgebieden studiesteden. HBO Communicatie Hanzehogeschool Groningen Groningen. Taal en Communicatie HBO Communicatie Groningen Hanzehogeschool Groningen. Deze opleiding staat op de 7e plek van 24 soortgelijke bachelors in Nederland. Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding Communicatie aan de Hanzehogeschool Groningen en bevat informatie over de kwaliteit het collegegeld het aantal eerstejaars studenten hoe je je kunt inschrijven de kansen op de arbeidsmarkt salaris etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.
Communicatie.
Ben je open minded creatief ondernemend en heb je affiniteit met media? Dan is de opleiding Communicatie iets voor jou! Bij de opleiding Communicatie staan begrippen als public relations voorlichting marketingcommunicatie crisiscommunicatie interculturele communicatie en campagnevoering centraal. Je leert hoe je een communicatieprobleem analyseert hoe je een communicatiestrategie bepaalt en hoe je on en offline communicatiemiddelen ontwikkelt. Natuurlijk is er ook aandacht voor de praktische kant van het vak zoals een persbericht schrijven een internationaal evenement organiseren een infographic of voorlichtingsfilm maken en mediatraining. Vraag een brochure aan of meld je aan voor de open dag! Benieuwd wat je met Communicatie kunt doen na je studie?
Instituut voor Communicatie Media IT.
Studeren bij de Hanzehogeschool. Home Contact en openingstijden Cookies Disclaimer Webredactie. Copyright 2017 Hanzehogeschool Groningen tel.
Opleiding Marketingcommunicatie in Groningen in deeltijd volgen? NCOI Opleidingen en Trainingen.
NCOI beschikt in Groningen over uitstekende onderwijslocaties die goed te bereiken zijn met eigen vervoer en openbaar vervoer. Marketingcommunicatie 9 opleidingen in Groningen. 1 3 maanden 2. 4 6 maanden 1. 7 9 maanden 2. Langer dan 12 maanden 4.
Communicatie Hanzehogeschool Groningen Studiekeuze123.
Door afronden op hele procenten telt het totaal soms niet op tot 100. Ben je creatief sociaal vaardig een organisatietalent en heb je affiniteit met taal en media? Dan is de opleiding Communicatie iets voor jou! Je leert alles over public relations marketingcommunicatie crisiscommunicatie interculturele communicatie branding en campagnevoering maar ook hoe je een communicatieonderzoek uitvoert. Je werkt aan communicatieoplossingen voor echte opdrachtgevers of aan de hand van real-life cases. Je gaat aan de slag met vormgevingsprogramma's zoals InDesign Photoshop en Illustrator. Hiermee leer je bijvoorbeeld infographics en promotiefilms maken.
Reviews over Communicatie Hanzehogeschool Groningen.
Reviews over de opleiding Communicatie bij Hanzehogeschool Groningen. Wil jij Communicatie studeren in Groningen? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Communicatie aan de Hanzehogeschool Groningen in Groningen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Communicatie en de Hanzehogeschool Groningen in het algemeen. Hanzehogeschool Groningen Type opleiding. Geef een review over je opleiding. 1 review over Communicatie aan de Hanzehogeschool Groningen. Review van Teun over Communicatie aan de Hanzehogeschool Groningen. Verwacht Jaar van afstuderen. Waar gaat je opleiding over?
voltijd bachelor Communicatie Hanzehogeschool Groningen.
Dan is de opleiding Communicatie iets voor jou! Je leert alles over public relations marketingcommunicatie crisiscommunicatie interculturele communicatie branding en campagnevoering maar ook hoe je een communicatieonderzoek uitvoert. Je werkt aan communicatieoplossingen voor echte opdrachtgevers of aan de hand van real-life cases. Je gaat aan de slag met vormgevingsprogramma's zoals InDesign Photoshop en Illustrator. Hiermee leer je bijvoorbeeld infographics en promotiefilms maken.
22 Opleidingen Marketingcommunicatie in Groningen Springest.
Bekijk ook Direct marketing Reclame MBA Marketing Online marketing NIMA Marketing-A NIMA Marketing Oriëntatie NIMA Marketing-C Gamification NIMA Marketing-B Beïnvloeden Crossmedia Commercieel schrijven NIMA Marketingcommunicatie-B en B2B-Communicatie. tune 1 actieve filter reorder Sorteren. MHBO Marketing en Communicatie. Groningen Amsterdam en 39 andere regio's. De vakgebieden marketing en communicatie hebben veel met elkaar te maken. De afdeling marketing dient met de juiste marketingmiddelen effect.

Contacteer ons