Resultaten voor communicatie Groningen

 
 
communicatie Groningen
 
Communicatie vacatures werk in Groningen Indeed.nl.
Wil jij je continu blijven ontwikkelen in de meest. Strabag 55 reviews Groningen. Opleidingsniveau HBO richting Communicatie. Advies en uitvoering interne communicatie. De communicatie is duidelijk concreet en actueel. 4 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Strabag Vacatures in Groningen. Lees meer over werken bij Strabag. Als Projectmedewerker Communicatie Sr. Advies en uitvoering interne communicatie. In de functie van Projectmedewerker Communicatie Sr. 5 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Oosterhof Holman Vacatures in Groningen. Lees meer over werken bij Oosterhof Holman.
Communicatie.
Ben je open minded creatief ondernemend en heb je affiniteit met media? Dan is de opleiding Communicatie iets voor jou! Bij de opleiding Communicatie staan begrippen als public relations voorlichting marketingcommunicatie crisiscommunicatie interculturele communicatie en campagnevoering centraal. Je leert hoe je een communicatieprobleem analyseert hoe je een communicatiestrategie bepaalt en hoe je on en offline communicatiemiddelen ontwikkelt. Natuurlijk is er ook aandacht voor de praktische kant van het vak zoals een persbericht schrijven een internationaal evenement organiseren een infographic of voorlichtingsfilm maken en mediatraining. Vraag een brochure aan of meld je aan voor de open dag! Benieuwd wat je met Communicatie kunt doen na je studie?
Instituut voor Communicatie Media IT.
Studeren bij de Hanzehogeschool. Home Contact en openingstijden Cookies Disclaimer Webredactie. Copyright 2017 Hanzehogeschool Groningen tel.
Communicatie en informatiewetenschappen Masteropleidingen Opleidingen Onderwijs Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
De toekomstperspectieven voor deze mastertrack zijn gunstig dat maakt Computercommunicatie aan de RUG ideaal! Trainee Communicatie bij Veiligheidsregio Groningen. Ik ben Trainee Communicatie bij Veiligheidsregio Groningen. Hier krijg ik de kans om in een periode van twee jaar m'n eerste werkervaring op te doen in het vakgebied en richt ik me daarnaast met nadruk op nieuwe media. Zo kan ik de organisatie meenemen in de ontwikkelingen die op dat vlak spelen zowel in haar eigen communicatie als intern onder collega's met bijvoorbeeld een workshop over social media. Daarnaast krijg ik dankzij mn traineeship de kans in veel verschillende taken en rollen ervaring op te doen binnen deze organisatie.
Marketing PR Communicatie vacatures in Groningen NationaleVacaturebank.nl.
Marketing PR Communicatie vacatures. Marketing PR Communicatie vacatures in Groningen. Online zoeken naar vacatures banen en werk in de functiegroep Marketing PR Communicatie in de provincie / regio Groningen. Personeel gezocht Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO MBO HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. JTI Startende buitendienst medewerker regio Groningen. Wat ga jij doen? Als buitendienstmedewerker ben jij de vertegenwoordiger voor een grote internationale speler in de tabaksindustrie. Je werkt in de tabaksindustrie.
Communicatie en educatie Communicatie en informatiewetenschappen Masteropleidingen Opleidingen Onderwijs Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
NB Naast het gewone pre-masterprogramma bestaat er een versneld programma in samenwerking met de opleidingen van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden NHL en de Hanzehogeschool communicatie Groningen. Informeer hiervoor bij de studieadviseur. Meer informatie over vakken vind je in Ocasys. Om tot de pre-master CIW toegelaten te kunnen worden moet je vóór 1 augustus indien je per 1 september wilt beginnen of vóór 1 januari indien je per 1 februari wilt beginnen een verzoek om toelating bij de toelatingscommissie CIW indienen. Je kunt dit verzoek via e-mail of per post indienen.
Communicatie en Informatiewetenschappen Bacheloropleidingen Opleidingen Onderwijs Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
Hoe ontwikkel je een strategisch communicatiebeleid? Welk communicatiemiddel werkt het best in welke situatie? Hoe ontwerp je een website? Met zulke vragen houd je je in dit programma bezig. In de bachelor Communicatie en Informatiewetenschappen bestudeer je communicatie in verschillende contexten. Je onderzoekt bijvoorbeeld welke rol communicatie speelt in de doelstellingen van een bedrijf. Ook kijk je naar de verschillende communicatiemiddelen die gebruikt kunnen worden en de context waarin de communicatie plaatsvindt. In het eerste jaar van deze opleiding maak je kennis met theorieën toepassingsgebieden en onderzoeksmethoden. Daarnaast besteed je aandacht aan mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid. In het tweede en derde jaar ligt de nadruk op het vergroten van je onderzoeksvaardigheden en het verdiepen van je kennis op het gebied van tekst en gespreksanalyse.
Communicatie Bureau van de Universiteit Onze organisatie Over ons Over ons Rijksuniversiteit Groningen.
De afdeling Communicatie verzorgt zowel interne als externe communicatie. Ook wordt namens het College van Bestuur het woord gevoerd door medewerkers van de afdeling Communicatie. Bestuursgebouw Oude Boteringestraat 44 Groningen. Persvoorlichters/Woordvoerders College van Bestuur. Tel 050 363 5445. Tel 050 363 4444 voor journalisten. Fax 050 363 6300. 25 juli 2017 1415. print Ook beschikbaar in het English. Volg ons op facebook twitter linkedin rss instagram youtube. Open dagen en introductie. Een leven lang leren.

Contacteer ons